Κύριε μου, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

«Πάτερ, μπορεί η Τουρκία να κτυπήσει την Ελλάδα;»

Απάντησις:
Άκουσε παιδί μου, αυτός ο λαός είναι ζωώδης και αγράμματος και διοικείται από εγκληματική θρησκεία που ωθεί τον λαόν να κάνει εγκλήματα για να ευχαριστήσει τον Αλλάχ. 
Φωτογραφία για Πάτερ, μπορεί η Τουρκία να κτυπήσει την Ελλάδα;
Είναι η μόνη θρησκεία που ο Αλλάχ βάζει τους δούλους του να σκοτώνουν για να ικανοποιείται αυτός. Δεν το έχουν σε τίποτε να κινήσουν ένα πόλεμο κατά της Ελλάδος. Αλλά θα επέλθει η διάλυσις της Τουρκίας τώρα που ξύπνησαν οι Κούρδοι (οι Αρχαίοι Έλληνες τους λέγανε Καρδούχους). Οι Κούρδοι μέσα στην Τουρκία είναι δεκαπέντε εκατομμύρια και άλλα δεκαπέντε εκατομμύρια στα γύρω κράτη. Και αργά ή γρήγορα θα γίνουν ανεξάρτητο κράτος και θα ελέγχονται τα πετρέλαια όλων των γύρω λαών από τους Καρδούχους κι όχι από τους Τούρκους. Και εκείνοι που θα σφάζουν τους Τούρκους θα είναι οι Κούρδοι, διότι σήμερα τους σφάζουν οι Τούρκοι. Επίσης οι Τούρκοι σφάξανε ενάμισο εκατομμύριο Αρμένιους το 1917 και οι Αρμένιοι δεν θα το καταπιούν αυτό τόσο εύκολα. Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος θα γίνει αιτία να επαναστατήσουν οι Κούρδοι και να στραφούν εναντίον της Τουρκίας. Δημιουργώντας δικό τους κράτος οι Αρμένιοι θα ζητήσουν να πάρουν εδάφη και οι Σύριοι τα δικά τους και τον Εφράτη . Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος θα γίνει αιτία να βομβαρδισθεί η γέφυρα του Βοσπόρου για να αποκλείσει τον τουρκικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Συντοχρόνως θα αποκλεισθεί και ο ρώσικος, ο βουλγάρικος και ο ρουμάνικος στόλος. Και το ΝΑΤΟ θα θεωρηθεί ανίκανο και οι Ευρωπαίοι θα ζητήσουν την αντικατάστασίν του και υπάρχει πιθανότητα η Αμερική να χάσει την κυριαρχία στο ΝΑΤΟ. Η Ρωσία έχει προηγούμενα λόγω των τουρκόφωνων περιοχών της και το θέμα γύρω από την Τουρκία δεν είναι καθόλου καλόν.
Οι δυτικοί βέβαια θέλουν αυτόν τον ηλίθιο λαόν διότι κάνει τα χατήρια των και ελέγχουν την περιοχή αλλά το Κουρδικό θα την διαλύσει.
Από το βιβλίο: Ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη: «Ερωτήσεις και Απαντήσεις, Απορίες και Διευκρινίσεις
σε θέματα:
Θρησκευτικά, πολιτικά, οικονομικά, περιβαλλοντολογικά, στρατιωτικά, διαπλανητικά και ηθικά που είναι χρήσιμα για κάθε άνθρωπο»
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1998
ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου