Κύριε μου, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε ολόκληρη την βραβευμένη ταινία Kananga: Ένας ύμνος στην Ιεραποστολή

Για όσους δεν γνωρίζετε, η ταινία Kananga είναι το πρόσφατο ντοκιμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή στην Αφρική.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακάτω βρίσκονται τα link από γνωστά δημοσιογραφικά sites που μιλάνε για την ταινία. 
Αφού ολοκληρώθηκε η φεστιβαλική πορεία της ταινίας και μετά από τέσσερα διεθνή βραβεία, έφτασε η ώρα να ελευθερωθεί σε όλον τον κόσμο εύκολα και δωρεάν! 
Πήρε τα εξής βραβεία: 
Αγγλία: Λονδίνο, Ελληνικό φεστιβάλ Λονδίνου 2018:
1ο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ. 
Ρωσία: Σεβαστούπολη, φεστιβάλ Αγίου Βλαδίμηρου:
Βραβείο προσφοράς στον πολιτισμό, στην επιστήμη και στον κινηματογράφο. 
Βραβείο προσφοράς στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή 
Βραβείο προσφοράς στην Ορθοδοξία 

Έπρεπε να κλείσει ο βασικός φεστιβαλικός κύκλος για να δημοσιευθεί η ταινία στο διαδίκτυο. Κάποιοι έχουνε πει για την Kananga:
"Η ταινία αυτή είναι ένας ύμνος στην Ιεραποστολή."
Σήμερα έφτασε η ώρα που η Kananga πλέον είναι ελεύθερη! (Μέχρι στιγμή σε τρεις γλώσσες.) Δείτε την! Απολαύστε την! Μοιραστείτε την!

Η ταινία KANANGA

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 

Το ντοκιμαντέρ "Κανάνγκα", του Παύλου Τριποδάκη, μας μετέφερε σε ένα κόσμο σκληρό, στις ζωές των παιδιών που δίνουν μέρα και νύχτα αγώνα επιβίωσης, με τη βοήθεια της ορθόδοξης εκκλησίας. (...) 
Η Κανάνγκα, η πόλη στην οποία γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ, είναι η τρίτη μεγαλύτερη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης λόγω εμφυλίων πολέμων, ακραίου υπερπληθωρισμού, φτώχειας και πολιτικής αστάθειας. Στα τέλη του 19ου αιώνα, το Κονγκό έγινε προσωπική αποικία του βασιλιά του Βελγίου Λεοπόλδου του 2ου και κατόπιν του Βελγικού Κράτους, επονομάστηκε Βελγικό Κονγκό και μέχρι και τη δεκαετία του 1960 αποτέλεσε πηγή ασύλληπτης εκμετάλλευσης φυσικού πλούτου από το δυτικό κόσμο, κυρίως χρυσού, διαμαντιών, ελεφαντόδοντου και καουτσούκ, αλλά και φρικιαστικών θηριωδιών που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο των κατοίκων σε ποσοστό άνω του 50% του συνολικού πληθυσμού. (...) 
athinorama.gr (διαβάστε τα σχόλια των ανθρώπων που είδαν την ταινία...)
Με τιμή, Παύλος Τριποδάκης και οι συνεργάτες της ταινίας, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία, Dimitris B. / Florence A. http://nvmmusic.com, Κώστας Μανίκης.
Στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Πενταπόλεως Ιγνάτιου Μανδελίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου