Κύριε μου, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Διαμελισμό της Ελλάδας θέλουν οι ψευδομακεδόνες: Παρακλάδι του «Ουράνιου Τόξου» και στις Σέρρες – Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Βήμα-βήμα υλοποιείται το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας από τους ανθέλληνες «Μακεδόνες”, με εθνικιστικά παρακλάδια Σκοπιανών και φιλοσκοπιανών να κατακλύζουν την Βόρειο Ελλάδα.
Η κυβέρνηση παραμένει θεατής στην όλη ανθελληνική επιχείρηση, επιτρέποντας σε κάθε λογής εθνικιστή να διακδικεί ελληνικά εδάφη και μακεδονική εθνότητα.

Νέο παρακλάδι του Ουράνιου Τόξου φύτρωσε στις Σέρρες. Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, oνομάζονται «Αδελφότητα του Κύριλλου και του Μεθόδιου» και έχουν όραμα την «αυτόνομη Μακεδονία»!

Η «Αδελφότητα» ήρθε να προστεθεί δίπλα στη φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» της Φλώρινας.

Μετά τα εγκαίνια, δηλώνουν ότι προωθούν τη Διακήρυξη του Κρουσόβου και μιλούν για «αυτόνομη Μακεδονία» και «μακεδονική εθνική ταυτότητα.

Ζήτημα μειονότητας βεβαίως δεν τίθεται, καθώς όπως δηλώνει ο συγγραφέας και αναλυτής Δημήτρης Ευαγγελίδης, «αν είναι να έχουμε μειονότητα με δυο-τρεις χιλιάδες ανθρώπους τότε θα είχαμε δεκάδες ή εκατοντάδες μειονότητες σε κάθε χώρα». Πράγματι, το «Ουράνιο Τόξο» στις ευρωκελογές του 2009 και στις 14 εκλογικές περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας πήρε μόλις 2.594 ψήφους.

Αντιδράσεις και ένταση προκάλεσε η προ ημερών διοργάνωση του 3ου συνεδρίου του κόμματος “Ουράνιο Τόξο” (σ.σ. Vinozito) στο χωριό Ξινό Νερό της Φλώρινας στη δυτική Μακεδονία, μια αλυτρωτική πράξη των ψευδομακεδόνων επί ελληνικού εδάφους..

Το συνέδριο του κόμματος είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του στις 27 Αυγούστου 2018 και πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2018 στο χωριό Ξινό Νερό της Φλώρινας.

Πρόκειται για το κόμμα το οποίο προωθεί την ύπαρξη μιας σλαβόφωνης Εθνικής «Μακεδονικής» μειονότητας σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, υιοθετώντας στην πραγματικότητα την αναθεωρητική, αλυτρωτική πολιτική της ακραίας εθνικιστικής κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Γκρουέφσκι καθώς και σημαντικής μερίδας του πολιτικού κόσμου της γειτονικής χώρας που στηρίζει τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.

ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Ηγετική μορφή στο χώρο θεωρείται ο Παύλος Βοσκόπουλος, υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις, ο οποίος προωθεί τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα και με τις συνεντεύξεις του σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης, δημοσιογράφος που ζει στα Σκόπια και εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου στα σκοπιανά τηλεοπτικά δίκτυα.

Υπάρχει επίσης ο παπα Τσαρκνιάς, ο οποίος ζητά να αναγνωριστεί ψευδομακεδονική Εκκλησία στην… Αριδαία! Ο ίδιος δηλώνει «Μακεδόνας» και απαντά στο σχετικό ερώτημα: «Έλληνας όχι, Έλληνας πολίτης ναι».
Η ΕΥΠ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Ο δημοσιογράφος του Star Πέτρος Μποτσαράκος ρώτησε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή αν οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες στα Σκόπια και η επιβεβαίωση του ήταν αποστομωτική: «Θα μου επιτρέψετε κύριε Μποτσαράκο να σας πω ότι κρούετε ανοιχτές θύρες».
ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΡΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Όπως αποκαλύψαμε χθες στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο του αρχιερέα της ΝΤΠ και μεγιστάνα, Τζ. Σόρος, που αφορά την «Μακεδονία του Αιγαίου». Ειδικότερα, έριξε 98,7 εκατ. ευρώ για ανθελληνική προπαγάνδα με προφανή στόχο τον διαμελισμό της Ελλάδας.

Η χρηματοδότηση των σκοπιανών εθνικιστών από τον Τζόρτζ Σόρος τελικά δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Ο Πέτρος Μποτσαράκος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα τα στοιχεία για τις χορηγίες του μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος για πάνω απο δέκα χρόνια πληρώνει εκατομμύρια για ανθελληνική προπαγάνδα!

Όργανα της σκοπιανής προπαγάνδας είναι άλλωστε ακριβά ντοκιμαντέρ και διεθνείς καμπάνιες. Και το ερώτημα είναι πού βρίσκουν τα λεφτά; Το ίδρυμα Open Society ου Τζόρτζ Σόρος από το 1992 ως το 2016 έχει δώσει στα Σκόπια 98,7 εκατομμύρια από χρήματα του Σόρος , όπως και άλλα 35 εκατομμύρια από χορηγίες.

Τα δήθεν «μακεδονικά» σωματεία επίσης έπαιρναν χρήματα από το ίδρυμα του Σόρος. Έδωσε όμως και 25 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στις κυβερνήσεις των Σκοπίων ως το 2016, 9 εκατομμύρια σε δημοσιογράφους και 1,9 εκατομμύρια σε επιχειρήσεις!

Παράλληλα, οι παμμακεδονικες καταγγέλλουν ότι από τα 140 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο Σόρος στα Σκόπια πήρε χρήματα και το Oυράνιο Tόξο.

«Γνωρίζουμε τις χρηματοδοτησεις που έχουν δοθεί από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος της πατρίδας μας»δηλώνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης, πρόεδρος των Παμμακεδονικων Ενώσεων ΗΠΑ.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, συνθέτουν έναν καμβά αλυτρωτισμού, ανθελληνισμού και ανήθικης προπαγάνδας που αποσκοπεί σε υφαρπαγή εδαφών από την Μακεδονίας και γίνεται εις βάρος των πραγματικών Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων, με την έγκριση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου