Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να το μάθεις, είναι να ξεχωρίζεις τα φρέσκα ψάρια.
Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να το μάθεις, είναι να ξεχωρίζεις τα
φρέσκα ψάρια, είναι αρκετά δύσκολο γιατί πρέπει να δεις πολλά και πολλές φορές για να καταφέρεις να αγοράσεις ψάρι μόνος σου!
είναι κόκκινα η όχι όπως νομίζουν πολλοί ! Τα βασικά σημεία που κοιτάς είναι στο σώμα και στα μάτια, το σώμα του ψαριού πρέπει να σκληρό και όταν ακουμπάς πάνω του και πιέζεις ελαφρά να επανέρχεται στη θέση σου.
Επίσης στο σώμα πρέπει να έχει αυτή τη γλοιώδη ουσία που μένει πάνω στο σώμα του μόνο για 12 με 18 ώρες!
Άλλο βασικό είναι το μάτι του πρέπει να είναι εξογκωμένο και όχι θολό και γενικά ένα φρέσκο ψάρι λάμπει όχι μόνο στα μάτια αλλά και στο σύνολο . Περάστε απαλά από το σώμα του το χέρι σας και αν γλιστράει και δεν μπορείτε να το πιάσετε τότε έχετε διαλέξει το καλύτερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου