Κύριε μου, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Το θαύμα του Αγίου Πορφυρίου στον μικρό Μιχάλη από την Κέρκυρα

Είμαι μητέρα δύο παιδιών, 15 και 13 ετών και κατοικώ στην Κέρκυρα.Θα ήθελα να διηγηθώ την ευλογία που ένιωσε η οικογένεια μου με τον ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ !
Και το θαύμα που βίωσε ο μικρός μου υιός Μιχαήλ.
Ο Μιχαήλ στην ηλικία των 4 ετών, τον Ιούλιο του 2010, αρρώστησε από μια αυτοάνοση ασθένειά που ονομάζεται Ιδιοπαθής Θρομβοπενική Πορφύρα.

Η συγκεκριμένη νόσος είναι μία διαταραχή της πήξης του αίματος που συνοδεύεται από μώλωπες ή και αιμορραγία (εσωτερική ή εξωτερική) ανάλογα τη βαρύτητα της κατάστασης.Η Ιδιοπαθής Θρομβοπενική Πορφύρα
οφείλεται στα ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων – στοιχείων του αίματος που παίζουν ρόλο στη πήξη του αίματος

Ο Μιχαήλ νοσηλευόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα με αμέτρητες θεραπείες.
Κάθε φορά στα νοσοκομεία, χωρίς όμως, απότελεσμα απο επιστημονικής και ιατρικής πλευράς, να έχει βρεθεί συγκεκριμένη θεραπεία, για τη νόσο,μόνιμα αποτελέσματα, έτσι ώστε το παιδί μου να «μπαινοβγαίνει»στα νοσοκομεία για νοσηλεία και να υφίσταται μια τεράστια και αρκετά οδυνηρή αλλαγή στη ζωή του και στη καθημερινότητά του, σε όλους τους τομείς.

Και ενώ η ζωή μας πλέον είχε αλλάξει και ο χρόνος κυλούσε και όλοι εμείς, οικογένεια και γιατροί βρισκόμασταν στο αβέβαιο.
Και εμφανίστηκε στο οικογενειακό μας περιβάλλον, πριν από 2 περίπου χρόνια, το καλοκαίρι του 2016, ένας θεοσεβούμενος και θεόσταλτος άνθρωπος, χωρίς να μας γνωρίζει από κάπου και χωρίς να τον συστήσει σε εμάς κάποιος κοινός γνωστός, στην κυριολεξία βρέθηκε στο δρόμο μας από το πουθενά.
Αυτός ο άνθρωπος είχε την ευλογία να γνωρίση από κοντά τον Άγιο Πορφύριο και να ζήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη Μόνη του Αγίου Πορφυρίου, του Ιερού Ησυχαστηρίου «Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος» στο Μήλεσι Αττικής, που ζούσε ο Άγιος Πορφύριος, και πήρε την ευχή και την ευλογία και τη Θεία Χάρη από τον Αγίο Πορφυρίο.
Ο κ. Παναγιώτης Καλόγηρος, όπως και ονομάζεται,είχε καθημερινή επικοινωνία με τη μητέρα μου συγκεκριμένα μέσω facebook στέλνοντας εικόνες του Αγίου Πορφυρίου με προσευχές και πολλά θαύματά του μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου