Κύριε μου, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κύριε Πρωθυπουργέ ...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ 
ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ Κ. ΑΛΕΞΙΟ ΤΣΙΠΡΑ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Επιτρεψατέ μοι να Σας ομιλήσω με την γλώσσα της αληθείας. Είμαι εξ εκείνων, οι οποίοι, πιστεύοντας στις προεκλογικές εξαγγελίες Σας, «όχι στα Μνημόνια, όχι στους φόρους, όχι…., όχι…., όχι….», εθεώρησα ότι ο Πανάγαθος Θεός λυπήθηκε την Ελλάδα μας και μας αποστέλλει ένα Ήρωα Πρωθυπουργό, ο οποίος θα μας απαλλάξει από την τυραννική σκλαβιά του κ. Σώϋμπλε και των άλλων Ευρωπαίων Εταίρων μας. Γι αυτό και όταν αναλάβετε τα υψηλά καθήκοντά σας Σας επήνεσαν δημοσίως! Θυμηθείτε εκείνο το «Γειά σου, λεβέντη Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα»!
Νομιμοποιούμαι, λοιπόν, σήμερα να Σας ελέγξω δημοσίως για τα δημοσίως υφ’ Υμών πραττόμενα!
Έπειτα από τα παραπάνω εισαγωγικά ας έλθουμε στο θέμα μας. Δεν πρόκειται να Σας ελέγξω για την πολιτική Σας, όπως παραδείγματος χάριν στον τομέα της οικονομίας, καθ’ όσον τα ζητήματα αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλων παραγόντων. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε την προσοχή Σας στο θέμα των σχέσεών Σας με την Ορθόδοξη Εκκλησία, δηλ. θα εστιάσουμε την προσοχήν μας και θα διερευνήσουμε το κατά πόσον ανήκετε στα πιστά τέκνα της Εκκλησίας ἤ ὄχι. Έχουμε, λοιπόν, τα εξής δεδομένα:
1. Έχετε διακηρύξει δημοσίως ότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ! Ευκαίρως-ακαίρως διακηρύσσετε urbi et orbi, ότι είσθε άθεος!
2. Δημιουργήσατε οικογένεια χωρίς προηγουμένως να τελέσετετο Μυστήριο του Γάμου στην Ορθόδοξη Εκκλησία!
3. Αποκτήσατε τέκνα, τα οποία όμως κρατάτε αβάπτιστα!
4. Αναλάβετε τα Πρωθυπουργικά Σας καθήκοντα χωρίς να δώσετετον νενομισμένο θρησκευτικό όρκο, παραβιάζοντας το Σύνταγμα της Χώρας.
5. Δεχθήκατε τον πολιτικό όρκοκαι για τα Μέλη του Υπουργικού Σας Συμβουλίου!
6. Τοποθετήσατε ως Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων τον άθεο κ. Νικ. Φίλη, ο οποίος ως σκοπό του έβαλε να καταργήσει την Ορθοδοξία από την Δημόσια Εκπαίδευση!
7. Επί των ημερών της διακυβερνήσεως της Χώρας από την Υμετέραν Εξοχότητα η ΕΛΛΑΔΑ μας οδηγείται ολοταχώς στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Μια καταστροφή, η οποία αγκαλιάζει τους τομείς: οικονομία, πολιτιστική μας ταυτότητα και παράδοση, ιστορία, ήθη και έθιμα και πάνω από όλα ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! 
8. Η παγκόσμια Κοινότητα γνωρίζει την Ελλάδα μας ως την μοναδική Χώρα, η οποία παράγει και προωθεί τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! Αυτό είναι το διακριτικό μας πλεονέκτημα!
Για περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου